فیلتر






بذر بادمجان دلمه

جدیدترین هاپربازدیدترین هامحبوب‌‌ترینپرفروش‌ترینارزان‌ترینگران‌ترین
تعداد نمایش 122448

بذر بادمجان دلمه ای

بادمجان دلمه اصطلاحی است که برای بادمجان‌هایی که فرم گرد دارند به کار می‌رود. این فرم نیز دارای طرفداران زیادی است. از این مدل بادمجان بیشتر به عنوان شکم‌ پر و دلمه در پخت و پز استفاده می‌شود. این نوع بادمجان تخم نسبتاً کمی دارد و برای پخت و پز مناسب می باشد؛ بذر بادمجان دلمه ای نوعی بذر صیفی جات است که بوته های قوی و بلندی تولید می کند که دربرابر گرما مقاوم بوده؛ محصول این بادمجان به رنگ مشکی براق و با فرم دلمه ای مشاهده می شود؛ کاشت بادمجان دلمه ای بسیار ساده بوده و به راحتی می توانید در شرایط مناسب شاهد نتیجه دلخواه باشید. در ادامه با آموزش کاشت بذر بادمجان دلمه ای همراه ما باشید.

انواع بذر بادمجان دلمه

بذر بادمجان شانتال

بذر بادمجان دلمه‌ای شانتال محصول کمپانی سمینیس آمریکا، نسبتاً زودرس با عملکرد بسیار بالا و مناسب کشت در فضای باز و کشت بهاره و پاییزه می‌باشد. این رقم جزء ارقام بادمجان دلمه‌ای نسبتاً زودرس بشمار می‌آید که با میوه‌های سیاه و براق، کم بذر و دارای طعم شیرین، طرفداران زیادی دارد. این رقم به دلیل سفتی خوب مناسب صادرات می‌باشد. بادمجان دلمه‌ای شانتال جزء بهترین بذرهای بادمجان دلمه‌ای می‌باشد.

بذر بادمجان سپهر

بذر بادمجان دلمه‌ای سپهر محصول کمپانی کلاش سیدز هندوستان، با عملکرد بسیار بالا و مناسب کشت در فضای باز و کشت پاییزه، بهاره تا اواسط تابستان می‌باشد. این رقم جزء پرطرفدارترین ارقام بادمجان دلمه‌ای نسبتاً زودرس بشمار می‌آید که با میوه‌های دلمه‌ای شکل سیاه و براق و وزن حدود 150 تا 400 گرم، کشاورزان زیادی را جذب خود کرده است. این رقم بسیار مقاوم به بیماری‌ها و مناسب تازه‌خوری می‌باشد.

بذر بادمجان الگانس

بذر بادمجان دلمه ای الگانس محصول کمپانی ویلمورین فرانسه، رقمی زودرس با عملکرد بالا و مناسب کشت در فضای باز و کشت بهاره و پاییزه می‌باشد. این رقم جزء ارقام بادمجان دلمه‌ای بشمار می‌آید که با میوه‌های سیاه و براق، کم بذر و دارای طعم شیرین، طرفداران زیادی دارد. این رقم به دلیل سفتی خوب مناسب صادرات می‌باشد.

بذر بادمجان گالینا

بذر بادمجان دلمه‌ای گالینا محصول کمپانی ویلمورین فرانسه، با عملکرد بسیار بالا و مناسب کشت در گلخانه و فضای باز و کشت (خارج از فصل) بهاره و پاییزه می‌باشد. این رقم جزء ارقام بادمجان دلمه ای بشمار می‌آید که با میوه‌های سیاه و براق، کم بذر و فاقد طعم تندی و تلخی، طرفداران زیادی دارد. این رقم دارای سازگاری بالا با شرایط مختلف آب و هوایی می‌باشد.

بذر بادمجان سفید

بادمجان سفید نیز یکی از ارقام بادمجان است که به فرم‌های دلمه‌ای، لامپی و قلمی وجود دارد. این نوع بادمجان دارای پوست و گوشت سفید رنگ، بسیار خوش طعم و شیرین و فاقد بذر درون میوه می‌باشد. سطح زیر کشت بادمجان سفید از بادمجان سیاه کمتر است اما طرفداران زیادی دارد.

بذر بادمجان ژاپنی

بذر بادمجان ژاپنی در اشکال کشیده و گرد وجود دارد. رقم کشیده دارای محصولی به فرم کشیده (کشیده‌تر از ارقام دیگر)، به رنگ بنفش بسیار تیره با کاسبرگ‌های تیره و بدون خار، بافت فشرده و فاقد بذر درون میوه و طعمی شیرین و لذیذ است. این بذر جزء ارقام زودرس می‌باشد. بادمجان ژاپنی گرد، دارای محصولی به فرم کاملاً گرد، به رنگ سیاه با کاسبرگ‌های سیاه‌رنگ و بدون خار است. بافت این رقم فشرده است و دارای طعم دلپذیری می‌باشد. بادمجان ژاپنی گرد نیز فاقد بذر درون میوه بوده و جزء ارقام دیررس است.

روش کاشت بذر بادمجان دلمه ای

بذر بادمجان را باید بعد از رفع سرمای زمستان در زمین اصلی بکارید؛ و یا اینکه در اسفند ماه نشاء کنید و در بهار به زمین اصلی یا گلدان مورد نظر منتقل کنید.

روش کشت و بادمجان بسیار شبیه کاشت بذر گوجه فرنگی بوده، اما بذر آن بر خلاف گوجه فرنگی برای جوانه زدن احتیاج به یک دوره استراحت طولانی دارد.

در برخی مواقع، حتی با سپری شدن دوره استراحت و کاشت بذر در شرایط مساعد، باز هم درصدی از بذر جوانه زده و رشد نشاهای جوان نیز بسیار کند میباشد.

از آنجا که بوته بادمجان کمی بزرگتر از گوجه فرنگی است، بنابراین فاصله کاشت آن کمی بیشتر در نظر گفته می شود.

پس از آنکه بذر سبز و نهال جوان دارای ۳ تا ۴ برگ شد، حالا وقت آن رسیده که آن را به محل اصلی منتقل نمایید.

نکات مهم کاشت بادمجان دلمه ای

در نواحی سردسیر و یا مناطقی که فصل گرم برای برداشت کوتاه است، باید بذر بادمجان را ۲ – ۲٫۵ ماه قبل از آنکه هوای بیرون به اندازه کافی گرم شود در گلخانه گرم کاشت. ( در این صورت می‌توان انتظار محصول کافی از کاشت بادمجان در نواحی کوتاه فصل داشت)

در هفته اول بعد از انتقال نهال به گلدان برای تشویق به رشد بیشتر و توسعه ریشه، دما در طول روز و شب باید ۲۴ درجه سانتی گراد باشد.

زمانی که میوه ها شروع به رشد می کنند، درجه حرارت را در طول روز حدود ۲۲ درجه سانتی گراد و در طول شب ۱۹ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

زمانی که میوه کامل شد درجه حرارت مناسب در طول روز ۲۰-۲۲ درجه سانتی گراد و در طول شب ۱۷-۱۹ درجه سانتی گراد باید باشد.

بذر بادمجان را در گلدان نیز می توانید بکارید؛ برای مقاومت بوته بادمجان در مقابل باد و تکان ها، یک قطعه چوب یا میله به عنوان نگهدارنده، به بوته ببندید.

بادمجان نیز همانند تمامی صیفی جات به آفتاب کامل و مستقیم، و گرما احتیاج دارد، و معمولاً هر ۳ تا ۴ روز یک بار به آبیاری احتیاج دارد.

زمین بادمجان باید دائماٌ نمدار و مرطوب باشد؛ بهترین خاک برای بادمجان خاک های شنی لومی است. (خاک باید عمیق، حاصلخیز و زهکشی خوبی داشته باشد)

میوه بادمجان از زمانیکه حدود یک سوم آن تشکیل شده و اندازه نهائی خود را پیدا کرده باشد تا رسیدن کامل آن قابل برداشت است. (میوه کاملاً رسیده پر رنگ شده به مدت زیادی می تواند روی بوته مادری باقی بماند.)

خرید بذر بادمجان دلمه ای

یکی از روش های خرید انواع بذر خرید از فروشگاه های آنلاین است. دشت سبز یکی از فروشگاه های آنلاین محصولات کشاورزی است که شما می توانید با مراجعه به وبسایت آن با کارشناسان مجموعه مشورت کرده و سپس اقدام به خرید بهترین بذر بادمجان دلمه ای کنید.